sobota 21. února 2009

Jak se fotí bobři

Přišel k nám fotograf. Ukazál nám velký foťák, vypil všechno kafe a prolezl dům. Tak jsme ho pozorovaly. Jenže pak na nás tu velkou věc namířil. Tak jsme si oblíkly zástěrky, které jsou na vaření, ale my se v nich jen fotíme. Bo focení je hezké, ale vaření ne. A fotograf řek "ne" a že máme vlézt do postele. Tak jsme sundaly zástěrky a šly. On asi věděl, že fungujem na rozkazy, no. Pak řek zas "ne". Svlíknout! My na sebe hodily vyděšené bobří pohledy. A svlíkly. Rozkaz je rozkaz, no.
A on, že se mu klepou ruce, jestli prý nemáme cígo. Pche! A to neviděl, jak moc se pod dekou klepou nazí bobři. A též jsme nehulily! No bo jsme chcípaly strachy. Že vedle toho Elle s nějakou vychrtlou hajtrou budem vypadat jak dost hnusní bobři. No a vypadáme jenom jako nahatí bobři. Fotograf byl šikula šikovný. Bo my jsme bobři šikovní. A poslušní. A to se to pak fotí, že.
No a pak nás fotil přes sklo. To jsme jako už vůbec nechápaly. Naše ksichty byly jak duchové nad Radotínem! Fuu, to byla šupa. No to už bylo větší umění než dostat nás do postele!
A pak řekl papa. Že musí. Že letí do Bruselu fotit politiky. Nuda. Chudák. Jsme řekly, ať přijede zas. Bo my nejsme také suché gumy jak ty tlamy v Bruselu.

7 komentářů:

Odumřelá Buňka řekl(a)...

Mě serou věci, co by mě nesraly, kdybych byla pohlavně ukojená - takže za všechno můžou neschopný Marťani. Dneska mě třeba sere kravál od sousedů. Jednou (teda dvakrát) jsem si to rozdala s jednim (teda dvěma) ze 7.patra, ale už se odstěhovali. Halt co je v domě, neni pro mě. Zvlášť když to má 7cm. Vaše O.B. (takové pěkné ženské jméno, žeee?)

21. únor 2009 12:38

Napište nám: řekl(a)...

Ajajaj.. To si asi nebudem rozumět. My Marťany milujem, co bysme bez těch zlatíček trpělivých dělaly.. a jen díky nim nás přece nesere kravál od sousedů..
A ukojenost? Není náhodou spíš ve tvých rukou?:-)

Odumřelá Buňka řekl(a)...

V mých rukou je teda ukojenost už dost dlouho - ale dá se to ještě nazvat ukojeností pohlavní??? "Pohlavní" rozumim pohlaví+pohlaví. Pohlaví+ruka - no nevim nevim... takovýhle snižování laťky vede nutně k ruka+ruka - to bych se taky za chvíli mohla ukájet podávánim ruky... ale nejspíš k tomu lidstvo stejně směřuje, nakonec budu mít možná v pohlavním ukájení slušnej náskok!!!

Napište nám: řekl(a)...

Pohlaví bezhlavě po hlavě, ať jsme všichni na hlavu!:-)

Anonymní řekl(a)...

Čau Odumřelá Buňko, máš supr jméno. Hahahaha!!!
V tom prvním komentáři mi připomínáš mojí mámu, když má HODNĚ blbej den. Dělá se mi z tebe trochu šoulfl, bléééé.

Anonymní řekl(a)...

Tak já jdu umejt koupelnu a pak asi něco uvařim. Uhahaha...fufufu..

Napište nám: řekl(a)...

PRO ROMANA: Hele polobobře, nech buňky žít - i ty odumřelý. Každej jednou odumřem! Radši nám přijď umejt tu koupelnu, potřebujem to víc než ty!