sobota 18. dubna 2009

Když Šafr může za košťata..

Někdo je na Bobry, někdo je na kuny, někdo je na sysly a někdo na sumo-košťata. A na sumo-košťata je evidentně Reflex. Protože jako sumo-košťata v něm vypadáme My. MY! Ve skutečnosti takoví krásní NadBobři bez giga ramen a turbo kruhů pod očima a bez pochcané slámy na hlavě a promodralé kůže v ksichtě. To jsme praví My!
Ale abyste si nemysleli, za to nemůže ten fotograf s tím velkým foťákem! Za to totiž může pan Šafr! Přišel k nám a řekl: "Tvařte se jako masožravé mrchy, co jim je pětatřicet a vracejí se ze spermobanky!" a odešel. Jsme s Bobrem málem chcíply a z toho jsme asi tak modrý! Jsme vykulily oči, kukly na sebe jak masožravé mrchy, zjistily, že koukáme jak dementi a začly se v rámci udržení spermo-výrazu dusit. No a ta hruď je z toho jak jsme se křečovitě dusily taky. A ty kruhy taky. No a ty vlasy zežloutly určitě tím stresem taky.
No a ten výsledek jsou jako jejich miláčci. Jako My! Jako miláčci Reflexu! To tam totiž pod nás napsali! To by se jeden z toho lidského vkusu posral.
.
P.S.: Jo, a píšem jako divé, tak do tří dnů budou další kapitoly.
P.S.2: Neplníme lhůty, tak počítejte do tří dnů, plus mínus týden.
P.S.3: Pan Šafr je taky náš Miláček! I když se taky tváří divně.
.

12 komentářů:

mr.koko řekl(a)...

Ale hovno, sluší vám to - ale to by nebyl správnej bobr, aby byl spokojenej, co? ;-) Jen pište už jsou všichni zvědaví...

profesor biologie řekl(a)...

jste fakt vosklivy. vo porsakach zamcich a princich si muzete nechat zdat. uz vam zbejva jen vypelichanej bobr a pitoma laska.

Dzery řekl(a)...

Teď mám v ložnici pověšenou fotku syslů a dva lehce promodralé bobříčky :-)

Patro řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Patro řekl(a)...

Jéé, zase jste byli v Reflexu. Jen na fotkách. O Vás moc nepsali, spíše o nás. Vypadáte krásně ! Konečně jako živí bobři. Předtím jste vypadaly taky hezky, jen trochu fest jako Plastic People of Bakelit. Jó, fešák Ken vypadal jako živočich. Jemná promodralost (nevšim jsem si) je znakem velké senzibility a správný kosmita má být modrý ještě víc. Zelená je rovněž sexy. Případné kruhy (nevšim jsem si) jsou důkazem hluboké rozvahy a přemýšlivého ducha. Prokalené noci ? Nonsens !
Na mých post-červánkových kruzích by si užil každý svižný gymnasta a to se ještě nemusíte holit. Nebo musíte ? Tajně ? Po tmě ? Bez zrcadla ?
Nedýchate před svým šéfem, když z Vás po ránu ještě sublimuje alkohol ? To je teprve soda, kyslíkový dluh, mdloby…
Jinak, článek byl verbální průjem. Nějaký halama tam psal i jakémusi Velkému Maníkovi, Mágovi, Magimu, či komu. Hroznej blábol ! Ó, v jak různých světech žijeme ?
Nic, jdu vařit.
Patláma, patláma. Paprťála i paprťála.
Hle, zři ! Zlato !
Blbost, guláš s kolínky.
Pá bobři. Po obědě se jdu se toulat do sálu zmučených duší Billa G. DeBilla, hroznej pracháč, samozřejmě vleže s wokny u hlavy.
Reflex Vás určitě vydá jako svoji přílohu, kdo má furt čumět do kompu.
Kujte, kujte, železo je žhavé !

Á motto: Tři roky po sametu jsem oslovil mého generálně nejvyššího,
Dobrý den, SOUDRUHU řediteli.
Fópá. Co s tím ?
Tak jsem dělal, že jsem to neřek a on, že to neslyšel.
Well done !

Unknown řekl(a)...

Kazde zbozi ma sveho kupce, rika se. Po shlednuti vasich "novych" fotek, musim priznat, ze obcas je nepochopitelne, co jsou lidi schopni koupit.

Unknown řekl(a)...

Zajímavý blog, vypovídající o tom, že skutečných mužů kvapem ubývá. Místo toho se z mužů stávají zženštilé, zamindrákované trosky, které si myslí, že za jejich problémy se ženami může vzhled, nebo málo nul na kontě. A s ještě směšnější snahou se ženám nějak zalíbit a to nejlépe lezením do řiti :).

Na druhou stranu je ale vidět, že se ztrácí i "ženskost". Já chci vedle sebe ženu, ne druhého chlapa. Chci někoho, koho můžu chránit, koho povedu a s kým se budu doplnovat.

Tenhle blog na mě působí jako volání o pomoc a svádění všeho na muže. Pokud chcete prince, musíte se chovat jako princezny. S tímhle přístupem potkáte akorát muže, kteří hledají maminku.

Napište nám: řekl(a)...

PRO MR.KOKO: Ha, my víme, že nám sluší! Jen jsme to chtěly ještě jednou slyšet! Nejsi ty bystrej Marťan?:-)
.
PRO PROFESORA BIOLOGIE: A ty jsi profesor a budeš šukat vycpaný veverky!:-)
.
PRO DZERYHO: Koukej sundat ty sysly!
.
PRO PATRO: A ještě máme velký zadečky a to je znakem intelektualismu, jak furt sedíme a čteme a pak máme chupatý nohy a to je znakem toho, že nám došla holicí pěna. Přines nám ten guláš!:-)
.
PRO KOHAKU: Viď, ten Fisher tam vypadá fakt hrozně!
.
PRO X: Princezny šukaj draci v jeskyních:-) Jen správný honza je umí ulovit! Šup s tím na sociologii!

Unknown řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Unknown řekl(a)...

Ono to ani tak není o tom, že by to ostatní neuměli, ale o tom, že nemají zájem :).

Kolik myslíš, že je hezkých, vtipných, charismatických, hrdých, nezamindrákovaných, inteligentních a nezadaných chlapů?

A kolik myslíš, že je holek vzhledu lepšího průměru, s 25-lety na krku a touhou poznat muže s výše uvedenými vlastnostmi?

Na sex to jistě není problém, ale to je tak všechno. Pokud chce někdo vztah a může si vybírat, nemá vůbec důvod, aby o vás nějak bojoval.

Neber to jako urážku, není to tak myšleno. Já jen, že spoustu žen skuhrá nad muži a přitom nenabízejí nic protihodnotou. Je pak jasné, že o ně jeví zájem jen ti, co také nemají v podstatě co nabídnout :).

Ondrej Novak řekl(a)...

Ahoj vydry, v Reflexu vypadáte normálně, nebojte. Váš blog je legrace na druhou, ale upřímně, jsem rád, že mám tyhle léta za sebou. Buďte v klidu, to časem samo přejde. Carpe diem (a noci taky, nevim jak to přeložit do latiny).

La Tibor řekl(a)...

Už dlouho sem přemejšlel, že sem něco v tom smyslu napíšu. Mr X začal dost výstižně. Celej tenhle projekt je/byl originální a je super, že budete končit. S tím mediálním humbukem jste to vlastně utíply samy. Jste naštěstí dost inteligentní na to, abyste to viděly. Konec se samozřejmě dal oddálit díky anonymitě a tajemnosti netu, kterou jste to mohly prodloužit, aby to dál bavilo (o něco víc než filmy v multikině). Prostě princezny a popularita :)
Takže opakovat se dá jen že, sbírku dementů máte obdivuhodnou a s tímhle chováním jiná nebude. Kdosi řekl, že odpovědnost člověka za jeho činy je 100% (jste inťošky, tak si to najděte). Pokud dáte zapíchat dementovi z Maximu, tak to, že nic nedostanete je ještě ten menší problém. Ten větší je, že dement bude ještě větší dement, co se jen utvrdí ve svý demenci. Šukací pud je přece ohromná dávka energie a ta se dá využít přesně v tom, že demnt se může změnit. Nebo jsme v deterministickym světě?

Jinak ta story s právníkem, pařátou a urvanejma podpatkama je neskutečnej. Si pamatuju že byla takováhle reklama na Menthos. Zjevně mu zůstala v palici.