sobota 25. dubna 2009

Už jen 48 hodin... a je konec všemu!!!

Nemáme čas. Slunko svítí, Evča maká, Alex se učí. A kapitolám chybí poslední revize. A k té se jen tak nedostanem. Evča jede do Trenčína, Alex do Dejvic. Kdo jede šukat? A co má přednost??? V pondělí budou mít přednost kapitoly a jejich umístění zde. A zazvoní zvonec. A psaní o šukání bude navždy konec. Cinkilink!

9 komentářů:

thera řekl(a)...

Navždy... do podzimu. To už slunko nezasvítí...

spring řekl(a)...

......To je ta mladá česká generace....

Tak jsem si přečetl část první, která vůbec jako příspěvek na tyto stránky zamýšlena nebyla a jsem nadšen. Jsem nadšen proto, že reakce byla přesně taková, jakou bych byl očekával, kdybych byl prahl po tom, aby byl můj mail panu ******** publikován. Pisatelé celé řady komentářů považují chování dotyčných dvou flunder za zcela normální a nezávadné. Jak symptomatické.

Zmínil jsem se již jinde, že v mém případě jde patrně o zjevný případ intelektuálního masochismu. Mám radost když "na má slova dojde" i v případech, kdy bych se stokrát raději mýlil.

Na čem tedy značky Mischa.Conor, Jana a další neshledávají nic nenormálního?
Například na internetovém vstupu vysokoškolské studentky pod titulkem "Příspěvek opičí, jak jinak než o píči?"

Snad nejlépe namísto mých komentářů oceníte několik autentických citátů:

Alex, zážitky Finska: "....Mně docházelo, jak jsem hrdá, že nepotřebuju já je,
(Poznámka autora : Rozuměj: muže! Že by byla Alex v podstatě frigidní?) až mi jednoho dne nad ránem v polospánku došlo, že mě kdosi mrdá zezadu. Když jsem zděšeně pootevřela očko, pootočila hlavinku a zjistila, že mě mrdá Marťan drobátko tmavší, Marťan drobátko větší a Marťan, jenž na mne odrzle mrká a při tom opakuje svým odrzlým přízvukem "gúúúd džob, Alex, gúúúd džob" (simultánní překlad ,Dobrá práce , Alex, dobrá práce) (Poznámka autora: Děkuji za překlad, Alex, to by mne bylo nenapadlo!) ....Když jsem se ho pokusila setřást inteligentní větou ,don`t fuck me , you stupid Italian boy` (následuje další simultánní překlad a mne by zajímalo, zda Alex zná pro dotyčnou činnost i jiný výraz, než dotyčné krajně vulgární "to fuck"). Alex se nám zřejmě snaží naznačit dvě věci. Zaprvé, že mluví anglicky a je cudná dívka. To ji ovšem nepřekáží v tom, aby pokračovala: ".... Ital mě začal šukat ještě náruživěji...a mně tedy nezbylo než s ním šukat a prošukat se k orgazmu."

Příliš razantně ho tedy milá Alex zjevně nesetřásala.

Milá Alex, je sice krajně trapné poučovat na toto téma budoucí psycholožku, budeš se ale asi velmi divit, že s výjimkou circa deseti procent absolutních primitivů a úchylů, neexistuje pro zbytek mužské populace nic tak odpudivého, jako vulgární ženská. Patrně další důkaz úpadku "bílých mužů", že?
Myslíš-li si, že vulgaritou zvýšíš svoji cenu, tak se tedy setsakramentsky mýlíš. Díky různým posunům osudu jsem vystřídal celou řadu sociálních prostředí. Místopřísežně prohlašuji, že slovník používaný těmito "studentkami psychologie University Karlovy" nebyl používán ani Cikány ve dřevoskladě Severočeských papíren Štětí, ani v kasárnách patnáctého tankového pluku dříve Milovice, po "internacionální pomoci" Turčianský Sv. Martin. I ti nejvulgárnější muži totiž do jisté míry pudově a alespoň částečně dodržují pravidlo, že gentleman mlčí a nechlubí se.

Leč dál. Stěžuje si Evča po jedné, pro ni krajně neuspokojivé souloži která probíhala následně (krácená citace): "...Tak jsem se s ním (Marťanem Rusem) potřetí rozloučila před svým pokojem a Marťan se stále neměl k odchodu. Tak jsem se s ním vyspala........(následuje popis oné neuspokojivé soulože)....Po chvilce však Marťanův mozek.....začal fungovat - fungoval ovšem zcela scestně. Nepříjemně moralizujícím tónem mi položil otázku, zda znám základní pravidlo Samanthy ze seriálu Sex ve městě? Načež mi hned poskytl důraznou odpověď : Nikdy ne sex na prvním rande! .....Já.....zrekapitulovala své úžasné rande, kdy mě jakýsi jeboň celý večer nudí přiblblýma historkama, nacpe se mi na pokoj (a že se Evča dle shora uvedeného bránila!) a po tom, co si na rozdíl ode mne pořádně zašuká, mě nazve děvkou, a dospěla jsem závěru, že mě Marťan sere"


Následuje poučení. Vysokoškolačka sedí na balkoně a filosofuje. Podle jejích vlastních slov "přemýšlela o tom, že ta mrdka křesťanská na tom nebi možná fakt bude a evidentně ji trestá za to, že ho (Evča) přezíravě ignoruje."


Kdepak milá Evčo, důvody jsou zcela jiné a jinde. Ale o tom později.

Tak tohle je produkt duševní činnosti budoucí české intelektuálky! Tímto způsobem budoucí intelektuálka "hledá svoji identitu". V šestadvaceti letech! Jen doufám, že při tom hledání identity nechytne AIDS. Kromě jejich studií bych v tom případě přispíval rovněž na její dlouhodobé a beznadějné léčení.



Milá Evčo, ten ruský Marťan tě ohodnotil zcela po zásluze a jen tak zcela mimochodem, nestříhali dokonce i v prohnilé "sladké" Francii po válce souložnice německých okupantů dohola?

Udělal jsem si soukromý psychologický průzkum mezi svými kolegy všech věkových kategorií. S článkem pana F.X. Doležala v Reflexu jsem se vytasil v pánském kroužku v situaci, kdy byla nálada už poněkud uvolněná. Záměrně. Ve stavu zcela střízlivém by se totiž vyjádřili asi tak, jako přítel mé dcery. Utrousili by něco o podivuhodném přírodním úkazu čubek křížených se slepicí a tím by byla diskuse ukončena. Ve stavu uvolněném pak reagovali zcela spontánně. Cituji a berte to pánové jako další důkaz své degenerace:


Kolega č.1: "No vo něco takovýho bych ani kolo nevopřel!"


Kolega č.2: "Kolo? Desetimetrovou tyčí bych se toho nedotknul! Strkat ho někam, vodkud ho včera vytáh nějakej rusák, nebo bůhví kdo!"


Kolega č.3, takto žádný vejtaha, ale léty prověřený , prokádrovaný a zasloužilý obšourník, přišel s následující historkou. "Jo, taky jsem se takhle jednou "vetřel" (narážka na Rusa co se "nacpal" k Evě) k jedný takový dámičce. No to byla vostuda. Když jsem viděl roztažený hnáty ještě dřív, než jsem se vůbec stačil vo něco pokusit, ztratil jsem všechnu chuť. V duchu jsem si vodpliv, sbalil svejch pět švestek a vypadnul".

To poslední si pamatujte! Je to totiž klíčové!

Leč nechme Evču exhibovati dále!


" Ach ano Marťan Angličan mne svými nadstandardními způsoby (či rozměry) uhranul, a tak...když pak znovu přiletěl, orgasmus zařídil a řekl, že by rád do Anglie se mnou...můj rozkrok rozhodnul, že za mořem žít chci....Za mořem jsem žila dva měsíce. Na začátku prvního měsíce mi Marťan Angličan řekl, že nebudu pracovat a že se smím po jeho boku jen veselit a radovat...".
Ano, zcela symptomatické. Obvyklý životní cíl a ideál každé lepší české prostitutky, nebo podobného parazita. Následuje podrobný popis kde Evu Marťan Angličan všude miloval. Kdyby Evča sloveso "milovati" neužívala ve zjevně ironickém smyslu, jeden by téměř ocenil, že vypouští slovesa "mrdati", "šukati" a podobně. Leč idyla netrvala dlouho.


"Na konci prvního měsíce mi Marťan řekl,......že mám.... něco uvařit a pak že se budeme milovat. Objednala jsem pizzu.......Marťan se zeptal proč jsem neuvařila....Na konci druhého měsíce jsem si uvědomila...že neumím ani pořádně jíst, natož vařit, letenku jsem si koupila a Marťana Angličana i své kuchařské schopnosti za vodou nechala..."

A já dodávám "...abych za vaše peníze ve studiu psychologie na Univerzitě Karlově pokračovala". Jaký div, že při tomto způsobu života studuje Evča ještě ve dvaceti šesti letech. Tohle píšu pro autora komentáře hovořícího o mém "práskačství". Tak aby bylo mezi námi jasno! Až budou dotyčné dvě štětky studovat za svoje peníze a alma mater Universitas Karolina jim to bude trpět, tak ať si studují jak dlouho chtějí, vedou život jaký libo a provozují libovolné internetové stránky. Pokud ovšem se na jejich studiu podílím svými daněmi, chci mít co říci do toho, komu a jak dlouho budu studia suponovat. Jasný?


Navíc, jeden filosof (Pomozte mi! Descartes?) řekl, že ideální manželka musí být kuchařkou v kuchyni, dámou v saloně a kurvou v posteli. Naše milá Evča zjevně splňuje pouze jedinou z požadovaných vlastností. Možná ale, že nedostatky v kuchyni kompenzuje tím, že činnosti odehrávající se většinou v posteli rozšiřuje i na salon.


No a teď přijde šok. Po všech těchto a dalších vulgárnostech (včetně naivních pornografických kresbiček, jaké obvykle naleznete toliko na záchodcích hospod čtvrté cenové skupiny) přijde následující nářek našich dvou obskurních čubiček.


"Především nejsme žádné feministky, i když nás s nimi možná spojuje nenaplnění našich základních potřeb."


Proboha, o jakých potřebách to Evča hovoří? O jiné potřebě, než neustálého souložení (podle jejího slovníku "mrdání" ) jsem nikde nenalezl ani zmínku. Ale dál!

"My si myslíme, že přirozené místo ženy je následovat muže a konec konců po něčem takovém toužíme. Ovšem v dnešní společnosti už muže prakticky není možné najít".

Redaktor F.X.Doležal následně neví jak její slova vyhodnotit. Já ano. Milé děvy povětrné, na vaše "strádání" nemůže ona "mrdka křesťanká na nebi", ale vy samy. To, po čem toužíte je alfa-samec. Jako ostatně asi všechny ženy. A to alfa-samec po všech stránkách (nejen při sexu). Pakliže ovšem předpokládáte, že nachytáte alfa-samce tím, že budete vulgární a přidržíte kde komu, šeredně se mýlíte. Pro rozeného alfa-samce snadný cíl je špatný cíl. Skutečnej chlap potřebuje o své usilovat, snažit se, vymýšlet kudy na to. Zdráhavost, rezervovanost a odpor je to, co ho dráždí a provokuje. Následně to, že se musel snažit a že nemá nic jistýho mu nějak ulpí v podvědomí a podle toho se pak chová i v dlouhodobém partnerství a manželství. Netvrdím, že to tak funguje ve stu procentech případů, ale funguje to.

Taky netvrdím, že i alfa-samci občas neužívají služeb takových typů jako Alex a Eva. Ano užívají. Příležitostně, když není vyhnutí, jako odbytiště semene za účelem vyrovnání hormonální hladiny. Asi tak jako něco mezi "Die Puppe" a profesionální prostitutkou, které by se ovšem muselo platit.


Následkem získané pověsti (dá každýmu) se pak typy jako Eva a Alex stávají cílem beta-, gama- a delta-samců, kterým nedostatek sebevědomí zabraňuje usilovat o to, o co skutečně stojí a i pro ně jsou pak Eva a Alex pouhým východiskem z nouze. Ostatně, přečtěte si v literatuře kolik takových plačtivých historek vyslechnou od svých zákazníků profesionální prostitutky. Historek přesně stejných jako popisuje Eva.


"Pravidelně dochází u každého mého partnera k úplné regresi, chce utěšovat a chlácholit a tak nemá absolutně šanci na mne sebemíň zapůsobit jako autorita , jako někdo, kdo poskytuje bezpečí. Ale já hledám oporu a někoho, koho mohu obdivovat, ne opatrovat."

Nečíst vše ostatní, řekl bych : Jak moudré a dojemné i když notoricky známé! Na tohle skutečně nemusím léta studovat psychologii. Jak a kde ale hledáš, milá Evo? Tím že přidržíš kde komu, nebo upadneš na první ztopořený pyj a ještě se tím velmi vulgárním způsobem chlubíš na Internetu, čímž se dle mužské terminologie právem řadíš mezi děvky a "čubky křížené se slepicí"?


K tomu abys našla "někoho koho můžeš obdivovat"
musí také existovat někdo, kdo bude také obdivovat tebe, nemyslíš? Domníváš se, že za shora popsaných okolností se najde alfa-samec, který tě bude obdivovat? Má snad obdivovat to, že se na Internetu chlubíš tím, s kým jsi včera "mrdala" a jaké to bylo? Leda by byl úchylný nebo masochista. Kromě jiných okolností existuje totiž také mužská ješitnost. Když si sám sebe představím v situaci, že by podobné věci byly o mojí přítelkyni, potažmo manželce všeobecně známy, jímá mne hrůza a hnus.


Budeš mizerným psychologem až se konečně po čtyřicítce prosouložíš ("promrdáš" podle tvého slovníku) k promoci !


Z osobního hlediska jsou vyhlídky Evy a Alex krajně pesimistické! Obě dámičky padly do jámy, kterou si samy vykopaly. Osobně si nedovedu představit, že bych si s některou z nich po jejich exhibici na Internetu a v časopise Reflex něco začal a kdyby si začal můj syn, řekl bych mu: Synu, jen přes moji mrtvolu! Tohle mi prosím na oči nevoď!


Ještě mnohem tragičtější ovšem je, že řada čtenářů na jejich počínání neshledává nic pohoršlivého!


Jistou bývalou hlavu českého státu právě nemusím, když se ale hlava vyjádřila, že etická a morální devastace národa je strašlivá, trefila hlava vyjímečně hřebíček na hlavičku.

....A TAKOVÉ -KURVY- BUDOU JEDNOU REPREZENTOVAT NÁŠ NÁROD ...JAKO "VZDĚLANÉ" ....FLUNDRY.....

Tom Janda řekl(a)...

Milý pane Springu, dáváte příspěvkům pisatelek Evčy a Alex velmi tendenční význam, který však vůbec neodráží realitu...

Nejspíš jste si nevšiml motivu, pro který to všechno píší. Že důvodem je ubohost českých mužů, nikoli žen. A frustrace z toho stavu. Ano, volí formu vulgární, ta je však opodstatněná ve chvíli, kdy je svým způsobem snahou probudit diskusi a přemýšlení.

Že se člověk s tlakem společnosti, která nemá hranice, snaží vyrovnat, je v pořádku a Evě a Alex patří dík za to, že se nebály jít s kůží na trh a otevřeně začít mluvit. Proto jsem jim také udělil jedničku s hvězdičkou za jejich počin literární...

Není žádné hrdinství je odsoudit jako mrdky či štětky nebo jak to nazvete a sám se intelektuálně či jinak povýšit. V jedné moudré knize se praví, kdo jsi bez hříchu, první hoď kamenem...

Vy jste nám tu těch kamenů, na naše milé slečny, hodil hned několik. Pochopte, že tady jsme vinni všichni...

Zásadně proto nesouhlasím s Vašimi odsudky. Slečny jsou bytostmi bobřími, v nitru citlivými a drsná slupka je pouze voláním po tom, co chybí. Pokud na něčí potřebu, nadto odvážně veřejně vyjádřenou, reagujete pohaněním, nepochopil jste podstatu věci.

Já naopak velice obdivuji, že se nebály zveřejnit svou identitu. Jistě se na ně nabalilo pár nových úchylů a mimochodem to může být důvod vyhlášení jejich literárního stop stavu...

Jestli něco této společnosti, plnémudrců a chytrolínů chybí, je to empatie a pochopení podstaty věcí. Hrdinky Eva a Alex se rozhodly nastavit sobě i nám všem zrcadlo a i když s tím jistě nebudete souhlasit, jsou to bytosti citlivé a inteligentní.

Neb jsou to bobři a bobrů je nemálo a třeba chránit je.

Tom Janda

P.S: A bobr J.K. z nich má radost (i když to ony samy ještě neví)

Unknown řekl(a)...

Není náhodou spring ten emo Ross Hedvíček http://tinyurl.com/2f22as, spammer, psychopat a flammer v jedné osobě?

Patro řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Patro řekl(a)...

Duch ve stroji

Digitálně nevymyslíš muže, ženu.
Jen Ducha ve stroji v plné kráse.
On sklízí bouři kterou vítr zasel.
Dělá to za trest nebo za odměnu ?

V elektronkách ukrytý je za zástěnu
a posílá Vám tisíc rudých srdíček,
složených z řetízků nul a jedniček.
Co včera bylo, dnes již nevzpomenu.

Snad zítřek naplní se do úsměvu,
fešných Marťanů a sličných Venuší,
zavírám dveře, neklepat a nerušit.

Pozdravuji bobra Alex, bobra Evu,
jak v paprscích se ve slunci ztrácí,
letíc dalším planetám být inspirací.

Motto: All You Need Is Love !

La Tibor řekl(a)...

no ten springuv comment prechazi, od velice zajimavejch postrehu do mentorskejch sracek a tim se zabiji

ale tome jando: hrdinství není se pozvracet, může to být vrcholně zajímavé (ukáže to třeba večeři), ale prostě se pobleješ a život jde dál

holky měly možnost něco dělat a popsaly jak to neudělaly

abych jen nekritizoval, obcas dosly k zajimavejm zaverum, jako napriklad - parafraze - "doslo mi, ze nikdo za nic nemuze", skoda ze to u toho skoncilo, prijde mi, ze v tom je klic

muj osobni nazor je, ze nejsou ani hrdinky ani nezpusobily cely moralni upadek naroda, kvuli tomu, ze roztahujou nohy tem nejubozejsim jedincum, kterych ovsem neni mensina, ale drtiva vetsina, jak si zahorklej paprda spring mysli :)

peace

safari řekl(a)...

To je ta mladá generace.. :)

Chci věřit spring, že jste už od mateřské školky platil všechny náklady na svoje vzdělávání. Vyčítat někomu že studuje za Vaše peníze VŠ, je pokrytecké. Vy jste nikdy nestudoval, zdá se ani nežijete.

Štve mě tisíc jiných věcí a nejsou to dvě holky co pišou blog, musím je platit z daní. Jsou to neonacisti převlečení za policisty, vojáky, narkomani, kuřáci, alkoholici atd.. Postupem času bych asi došel k docela velkému seznamu. Může se stát že budu potřebovat jednou psychologa. Pokud bych si měl vybrat půjdu raději k člověku, už něco zažil než někomu kdo viděl svět skrz knížky.
Víte co znamená slovo tolerance ?
Možná by pomohla změna nicku na - russian winter, více by se to hodilo. Je studená a její mráz zabíjí.

Pokud to tady končí škoda, ale kde něco končí něco nového začíná, nebo ne?

Ben řekl(a)...

Dobrý den, chci využít této příležitosti k vyjádření velmi velkého díky chrámu Dr. Ekpena za obnovení míru v mém manželství poté, co moje manželství prošlo rozvedeným. Chtěl bych vám o něm dnes vědět, protože pokud máte ve svém vztahu nějaký problém nebo chcete ochranu, je dokonalý muž, můžete se obrátit o pomoc. Kontaktujte ho na ekpentemple@gmail.com